Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Naomi Campbell devine ambasador global pentru susținerea tinerilor lideri

Naomi Campbell va contribui la impulsionarea campaniei de strângere de fonduri a organizaţiei internaţionale pentru dezvoltare Queen's Commonwealth Trust (QCT), precum şi la promovarea realizărilor tinerilor lideri.
Naomi,Campbell,Attends,The,70th,Anniversary,Screening,Premiere,For,At

Organizaţia QCT a fost creată în 2018, iar de atunci sprijină tinerii care încearcă să facă o schimbare în comunităţile din care provin la nivelul câtorva sectoare printre care sănătate, mediu şi educaţie. Cu prilejul aniversării, în 2022, a 70 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, organizaţia lansează un fond denumit „Platinum Jubilee Fund for Young Leaders” pentru a oferi mai multă susţinere antreprenorilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani din 54 de ţări membre ale Commonwealth.

Anunțul că supermodelul britanic va fi ambasadorul acestui program a fost făcut în ajunul Săptămânii Modei de la Londra, la un eveniment special găzduit de Hotelul Cafe Royal din Londra, unde Naomi Campbell a susținut un discurs de mulțumire, alături de Christopher Kelly, CEO al QCT.

„Indiferent de locul de origine sau locul în care sunteţi acum, în comunitatea voastră sunt lideri tineri care fac o muncă minunată. Câteodată nu sunt văzuţi, iar unii dintre ei este posibil să nu se considere – lideri – încă, dar cu toţii merită sprijinul nostru, acces la educaţie şi resurse”, a transmis Naomi.

„M-am dedicat impulsionării tinerilor. Este un subiect foarte apropiat inimii mele şi voi continua să fac tot ceea ce-mi stă în putinţă pentru a ridica generaţia următoare astfel încât să poată crea un viitor mai bun pentru comunităţile din care face parte”, a mai precizat Campbell.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii