Cautare
, Forbes Staff

SmallBusiness |
|

NALU a deschis un showroom, în zona Cotroceni

Sonia Micu, fondatoarea brandului de lenjerie NALU, a decis să deschidă un showroom, în București, unde produsele disponibile în magazinul online pot fi probate, cu o programare în prealabil.
 aboneaza-te
A70A4538_ed_mic

„Showroom-ul este un loc unde oricine poate vedea, atinge și proba toate produsele disponibile în magazinul online, cu o programare în prealabil. Pentru noi este si un loc unde îi putem cunoaște pe cei care cumpără NALU. Tot aici este și spațiul în care lucrează echipa, de aici pleacă și comenzile online”, spune Sonia Micu.

Produsele NALU erau deja prezente în câteva magazine fizice multi-brand, din New York, spre exemplu, iar antreprenoarea spune că nu are de gând să deschidă propriile magazine în afara țării.

În jur de 30% din vânzări merg către alte țări, prin magazinul online NALU și prin alți retaileri.

Showroom-ul se află în zona Cotroceni din Capitală.

„Este un apartament la etajul unei vile din Cotroceni, construită in 1930 și proiectată de prima femeie arhitect din România, Virginia Haret”, adaugă Sonia Micu.

În 2017, NALU a avut vânzări de 50.000 de euro, iar estimările pentru 2018 sunt ca acestea să crească de trei ori, pe fondul creșterii investițiilor în afacere.

Citește și: Sonia Micu, fondatoare NALU: Ideea afacerii a pornit de la nevoia unui alt fel de a trăi: unul în care consumăm mai puțin, deținem mai puține lucruri și mai puțin complicate

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii