Cautare
, Contributor

Tech |
|

Nagarro a obținut certificarea ISO-13485 pentru dezvoltarea de software medical

Nagarro, companie globală ce oferă soluții de inginerie digitală și tehnologie, cu peste 800 de angajați în România după fuziunea cu iQuest, a anunțat obținerea certificării ISO-13485 prin care își consolidează expertiza în domeniul programelor software cu un nivel ridicat de reglementare, cum ar fi cele ale dispozitivelor medicale.  
ISO certificat

Certificarea va permite companiei să dezvolte în continuare noi servicii și soluții reprezentative pentru segmentul Life Sciences & Healthcare. Nagarro a obținut această certificare de la TÜV Süd, una dintre cele mai importante organizații la nivel mondial de auditare în domeniile siguranței, securității și sustenabilității, se arată într-un comunicat.

„Certificarea ISO-13485 confirmă focusul nostru strategic și mentalitatea orientată spre calitate în domeniul ingineriei digitale. Software-ul ca dispozitiv medical reprezintă un facilitator de transformare digitală pentru jucătorii cheie în Life Sciences & Healthcare. Fie că ne raportăm la diagnosticare, producători farmaceutici, laboratoare, farmacii, spitale sau chiar practici medicale uzuale, oportunitățile pe care le reprezintă acest tip de software sunt multiple. Legătura digitală dintre consumatori și furnizori este evidentă astăzi în numeroase industrii, însă nu este observabilă încă în cadrul Life Sciences & Healthcare”,  spune Andrei Doibani, Managing Director și Head of the Life Sciences & Healthcare Business Unit în cadrul Nagarro.

Nagarro este o companie globală de inginerie digitală cu peste 8.400 de angajați în 26 de țări și un portofoliu complet de digital product engineering, digital commerce și servicii de consultanță în implementarea sistemelor ERP și alte servicii tehnologice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii