FacebookTwitterLinkedIn

„Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” Era intrebarea pusă frecvent copiilor din generația mea. Modul de a interactiona cu cei mici pe vremea mea; parca ma aud cum spuneam raspicat si apasat: “Doctorita”, stand cu mainile in sold, ca o olteanca adevarata ce eram. Imaginatia imi era fara limite. Amestecam, copil fiind, ce gaseam in “cutia mesei”, locul meu magic de unde-mi luam cele necesare pentru a crea leacuri nebanuite, pentru a face niste “nasturi de dor de cap” sau creme pentru negi. Primul pacient tratat: tataie.

Nu stiu daca in afara de multa iubire si daruire era ceva in leacurile mele, dar ca prin minune negii dipareau, durerea de cap parea sa nu fi existat.

Apoi, toate etapele prin care viata m-a purtat, pana la adolescent, nu m-au facut sa-mi schimb dorinta de a face medicina. Asta simteam ca este chemarea mea: ca pot si trebuie sa alin suferinta oamenilor.

Pasiunea ma facuse cumva dependenta de medicina. Mancam, invatam in spital sau la morga. Aveam un singur gand: sa stiu mai mult si mai mult;Imi doream sa fiu la curent cu tot si asta costa. Costau cartile, aduse din afara, pe sub mana. Una singura ajungea la 250 dolari… Si erau zeci de manuale, de albume sau lucrari stiintifice.

Costurile mari m-au facut sa caut o metoda prin care sa ii ajut pe ai mei si sa fac rost de venituri suplimentare. Unde mai pui ca de mica mi-a placut sa am banii mei si sa nu depind de nimeni. In facultate, dorinta a fost cu atat mai mare. Asa ca m-am bazat pe ceva conexiuni cu fabricile ce produceau haine in lonn si am devenit cumva distribuitorul lor local. Vindeam colegilor, prietenilor, rudelor. Partea asta cu vanzarea am avut-o in sange: as fi putut vinde orice, oricui.

Dupa primii ani de facultate simteam ca ceva se schimba, ca suferinta din spitale ma copleseste si ca oricat de mult imi place, nu reusesc sa trec peste empatizarea dramelor zilnice cu care interactionam. Imi doream altceva: aveam nevoie de viata in tot ce fac, de a ma conecta cu ceva pozitiv, de a face lucruri cu care lumea sa-si bucure sufletul.Mi s-a oferit sansa in perioada asta de ratacire sa lucrez intr-o agentie de creatie ca si Client Service si a fost cumva ca o rampa de lansare a mea.

Aici in advertising zilnic lucram pentru clienti diferiti, domenii total diferite si m-a prins total; eram bucuroasa ca aveam cumva puncte tangentiale si cu medicina pentru ca faceam campanii pentru firmele farmaceutice ori campanii de educare pentru populatie. Mi-a luat putin sa-mi dau seama ca asta vreau sa fac in viitor. Nici medicina nu ma induram s-o las, imi era greu sa ma impart intre cele 2, dar am dus-o pana la capat si am devenit doctor cu acte. Stiam insa ca intr-o zi o sa am calea mea, am lasat in mana destinului tot.  Simteam ca Dumnezeu era mereu langa mine.

Timpul trecea si ma simteam din ce in ce mai stapana pe noul domeniu si am ajuns in punctul de a face un business in asociere, care a mers o scurta perioada de timp. Eram firi total diferite, eu si asociatii mei, si am decis sa mergem separate. De atunci au trecut 12 ani. 12 ani de iubire pentru ceea ce fac. Sunt bucuroasa ca am ocazia zilnic sa jonglez cu fel si fel de campanii. Si o fac cu usurinta, pentru ca deja cred ca sunt una cu lumea magica a promotionalelor. Imi place sa creez pentru cei ce-mi dau mana libera, asa ies cele mai frumoase campanii – cand nu esti limitat de nimic.

Imi place sa dau mai departe din experienta mea de viata si ma gandesc ca pot deschide usi si altora care au fost ca mine, care nu stiu pe ce drum s-o ia. Ma vad cum mergeam cu autobuzul la primele intalniri la care eram de toate: om de vanzari, contabil, avocat , grafician…iar acum coordonez o echipa de 40 persoane, in care totul este stabilit in cele mai mici detalii.

Pare ireal si pentru mine cand privesc retrospectiv la tot ce este Today Advertising azi, insa cand crezi in tine nimic nu trebuie sa te opreasca. Eram asa pornita ca imi facusem chiar un wishlist pe vremea cand mergeam cu autobuzul, era acel timp de lista de dorinte pe care majoritatea tinerilor il au: sa am  casa mea,masina de top, firma mare, sa fac vacante exotice, sa am o familie implinita.Iar acum realizez ca visul meu a devenit realitate.

Cred cu putere ca in viata, daca iubesti ceea ce faci, rezultatele vin. Daca esti maturator, fii cel mai bun maturator, daca esti publicitar, fii cel mai bun. Asta imi doresc zilnic: ca eu, impreuna cu echipa Today Advertising, sa oferim acel wow pe care l-am suprins si in sloganul nostru. Si asta sa vina din pasiunea pe care o punem in fiecare proiect.

Am promis ca We bring the wow to your business, ca promotionalele noastre sunt capabile sa creeze emotii, sa uneasca oamenii,  sa starneasca zambete. Ele ne pot ajuta sa fim memorabili mereu si mereu. Good vibe-ul Today este peste tot in Today Advertising,de la oameni wow, la sediu wow, produse sau idei wow.