Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Mya Țărmure, CEO & Co-founder Small Academy: „Pandemia ne-a scos pe toți din zona de confort. Aceste momente contribuie la dezvoltarea personală”

Faptul că pandemia de coronavirus ne-a scos pe toți din confortul nostru atât pe plan personal, cât și pe cel profesional nu mai este demult o noutate, însă mulți antreprenori văd în această situație o oportunitate în dezvoltarea proprie.
 aboneaza-te
Mya Tarmure

Din această categorie face parte și Mya Țărmure, CEO & Co-founder Small Academy. Potrivit acesteia, cheia succesului în aceste momente este „empatia”.

„Această perioadă ne-a scos pe toți dintr-o zonă de confort în care ne aflam cu toții. Însă eu mă bucur foarte mult, pentru că este momentul potrivit ca să te dezvolți, venind cu idei noi și expunându-ți creativitatea pentru a crește eficiența obiectivului afacerii tale. Așa am ajuns și noi să ne regândim cursurile, adaptate noului normal, pentru că ale noastre puneau mare preț pe colaborarea și contactul fizic cu copii. Nu ne interesează să livrăm doar un produs academic, pentru noi contează foarte mutlt această parte de relație, de colaborare, de implicare, de empatie, acestea sunt prioritare.”

Myei Țărmure îi place să privească această perioadă ca diferența dintre a organiza și planifica cu ceva timp înainte o petrecere cu aproximativ 20 de persoane, spre exemplu, și faptul că te trezești deodată cu 10 oameni la ușă și atunci se dă startul petrecerii.

Totodată, CEO-ul & Co-founder-ul Small Academy consideră că acesta este momentul oportun și pentru educația participativă, aceea în care nu doar elevul învață de la profesor, ci și profesorul poate învăța de la elev.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii