Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

MVGM Group va asigura servicii de property management pentru complexul rezidențial NorthLight Residence dezvoltat de InteRo Property Development

MVGM Group, cel mai mare furnizor de servicii de property management din Olanda și companie de top în Europa, a intrat pe piața rezidențială locală prin preluarea serviciilor de property management pentru complexul rezidențial NorthLight Residence dezvoltat de InteRo Property Development în București.
Mariana Stamate

Grupul are o experiență de peste zece ani pe piața locală și a achiziționat în 2019 divizia de property management a JLL din mai multe țări din Europa, inclusiv România. MVGM Group mai administrează și proprietăți comerciale (clădiri de birouri, centre comerciale).

MVGM intră pe piața rezidențială din România, un segment care oferă în prezent o oportunitate de business importantă în condițiile în care tot mai mulți dezvoltatori aleg să asigure cumpărătorilor din complexurile pe care le dezvoltă servicii profesionale de administrare a acestora. România este o piață extrem de importantă pentru MVGM și suntem convinși că experiența acumulată pe alte piețe va fi un atu important pentru clienții nostri”, a declarat Mariana Stamate, managing director MVGM România.

MVGM Group își propune să ajungă la un portofoliu de 2.500 de locuințe administrate în următorii doi ani.

Portofoliul comercial internațional (birouri, spații industriale, spații logistice, retail și alte clase de active) pe care MVGM le administrează are o valoare de piață de peste 12 miliarde de euro, în timp ce segmentul rezidențial este de aproximativ 62 de miliarde de euro. Activele gestionate însumează o suprafață totală de peste 22 de milioane de metri pătrați de spațiu comercial și un portofoliu internațional de peste 100.000 de unități rezidențiale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii