FacebookTwitterLinkedIn

La accesarea aplicației, utilizatorilor li se generează o imagine care ilustrează o tipologie de strămoș. Primul detectiv, primul fotbalist, primul rocker, primul Don Juan sunt doar câteva dintre aceste tipologii.

„Este pentru prima dată când dezvoltăm pentru Muzeul Antipa o aplicație care are ca menire atragerea publicului, în special a celui tânăr, către noi, care cel puțin în ultimii 10 ani, am acordat atenție percepției publice asupra expunerii permanente, comunicării programelor dedicate publicului. Dincolo de strictețea cu care urmărim transmiterea informației științifice, prin tot ceea ce postăm pe site și pe pagina de Facebook, am încercat să promovăm și imaginea prietenoasă, deschisă a Muzeului. Aplicația ‘Strămoșul tău’ face tocmai acest lucru și, pentru aceasta, trebuie să mulțumim încă o dată agenției de publicitate Leo Burnett și The Geeks”, a declarat Aurora Stănescu, head of public relations, Cultural Marketing & Educational Programs Department, Muzeul Național de Istorie Natural Grigore Antipa.

The Geeks, înființată în urmă cu 3 ani este parte din Leo Burnett Group, din care mai fac parte Leo Burnett, Starcom MediaVest Group, 23 Communication Ideas, The Practice, iLeo, Digital Star, 2Parale, 8team și Breeze Mobile.