FacebookTwitterLinkedIn

La doar câteva luni după deschiderea magazinului din Paris, cel mai cunoscut brand românesc în materie de pantofi şi accesorii vestimentare ajunge şi în capitala austriacă. Pe 24 aprilie a fost deschis primul magazin Musette din Viena, pe Bauernmarkt 2A, în apropierea celebrei catedrale Stephansdom.  Magazinul a fost deschis „pe cont propriu”, nu în sistem de franciză, iar pentru 2013 extinderea rămâne în plan.  

La evenimentul de deschidere au fost invitaţi  atât oameni din industria de fashion din România, cât şi din Austria. “Iubesc Viena  şi mă bucur foarte mult că suntem în acest oraş atât de frumos. Un nou magazin pe piaţa internaţională este pentru noi un mare pas înainte şi sunt mândră că un brand românesc îşi face loc pe rafturile magazinelor din întreaga lume”, a declarat Cristina Bâtlan, fondatorul brandului Musette.

Brandul Musette a fost fondat în anul 1992 şi a devenit în scurt timp cel mai cunoscut brand românesc în materie de producţie şi retail de accesorii vestimentare de lux -pantofi şi genţi. În ţară sunt acum 25 de magazine, iar începând cu anul 2000, Musette a cucerit şi piaţa internaţională, pe cartea sa de vizită adăugându-se şi adrese din Franţa (Paris), SUA, Israel, Bulgaria, Luxembourg, Ungaria, Liban sau Mongolia.