Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Afaceri |
|

Muşat & Asociaţii, premiată de The Lawyer

Distincţia acordată  de reputata publicaţie britanică “The Lawyer” este rezervată firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.
50 influente: MONA MUŞAT

Muşat & Asociaţii a câştigat premiul “Firma de avocatură a anului în România”, distincţie acordată anual de reputata publicaţie britanică “The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință. Trofeul i-a fost înmânat Monei Muşat, Managing Partner Muşat & Asociaţii, în cadrul Galei ce a avut loc joi seară, la Londra, în prezenţa a peste 250 de reprezentanţi ai celor mai importante case de avocatură din Europa.

Muşat & Asociaţii aniversează 25 de ani pe piaţa avocaturii din România.  În cadrul evenimentului au fost decernate 26 de trofee, câştigătorii fiind desemnaţi de către un juriu format din 26 de specialişti în domeniul juridic din firme de avocatură şi companii private internaţionale. Analiza juriului a avut în vedere criterii precum excelența serviciilor juridice, abilitatea de a gestiona proiecte și dosare complexe, viziunea strategică, cultura solidă a parteneriatului, dezvoltarea și performanțele financiare, precum și managementul clienților. Premiile The Lawyer reprezintă, de peste 20 de ani, un reper de calitate în domeniul serviciilor juridice în Europa.

Printre casele de avocatură europene care au primit premiul The Lawyer anul acesta se numără Baker & McKenzie, Latham & Watkins, Noerr (Germania), Schoenherr (Austria), Rutgers & Posch (Benelux), A&L Goodbody (Irlanda).

Printre cele mai importante proiecte asistate recent de echipa Muşat & Asociaţii se numără asistenţa juridică acordată societății CRH (Irlanda) în legătură cu achiziția activelor Lafarge din Romania, ca parte a unei tranzacții globale în valoare de 6,5 miliarde de euro. În 2014 firma de avocatură a asistat  Electrica SA și sindicatul de intermediere (format din Raiffeisen Capital & Investment, BRD, Société Générale, Citigroup şi Swiss Capital), în derularea ofertei publice primare (IPO) de vânzare de acţiuni, reprezentând 105% din capitalul social al DFEE Electrica, în cea mai mare listare de până în prezent din România (440 milioane de euro).

Muşat & Asociaţii, care acordă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România şi are acum 19 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi consilieri. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienţi, majoritatea din categoria investitorilor străini.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii