Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Muntenegru: Românii nu trebuie să mai prezinte un certificat de test negativ la coronavirus

Românii care vor să viziteze Muntenegru nu mai au obligația de a prezenta un certificat de test negativ la coronavirus.
 aboneaza-te
Muntenegru

Consiliul Uniunii Europene a adoptat o recomandare privind ridicarea graduală a restricțiilor aplicate călătoriilor neesențiale care vin din afara blocului comunitar, potrivit unui comunicat de presă emis de instituție.

1. sunt rezidenți ai uneia dintre țările de pe „lista verde” sau a rămas în țara din „lista verde” cu cel puțin 15 zile înainte intrarea în Muntenegru; 2. dacă într-o perioadă de la a 15-a zi înainte de a intra în Muntenegru până în ziua intrării, acesta nu a rămas în nicio țară din afara „listei verzi”; 3. nu a călătorit în nicio țară sau în niciuna dintre țările din afara „listei verzi” decât în ​​tranzit (tranzitul este călătorie fără întârziere, așa cum se dovedește cu privire la documentul de călătorie).

„Lista verde” include statele membre ale UE (Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Liban, Malta , Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia) și Algeria, Andorra, Australia, Bahamas, Barbados, Brunei, Cambodgia, China, Costa Rica, Cuba, Fiji, Georgia, Indonezia, Islanda, Jamaica, Japonia , Iordania, Madagascar, Malaezia, Maroc, Mauritius, Monaco, Mongolia, Mozambic, Noua Zeelandă, Nicaragua, Norvegia, Palestina, Papua Noua Guinee, Paraguay, Filipine, Seychelles, Senegal, Coreea de Sud, Elveția, Tadjikistan, Thailanda, Trinidad și Tobago , Tunisia, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam și Zambia, potrivit gov.me.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii