FacebookTwitterLinkedIn

Lucrările de construcție vor demara în zilele următoare. Noul hotel va crește portfoliul companiei Radisson Hotel Group în România la cinci hoteluri, două în curs de operare, iar trei în dezvoltare.

Noul hotel Radisson Blu din Timișoara va fi finalizat în 2021, an în care orașul va fi Capitală Culturală Europeană. Hotelul va avea 160 de camere, un restaurant și un roof-top bar. De asemenea, va avea un centru de fitness care va funcționa 24/7 precum și o piscină în aer liber localizată la ultimul etaj al clădirii. De asemenea, acesta va dispune de un centru de conferințe ultramodern, săli de întâlniri, precum și de un amplu spațiu de leisure și un ballroom elegant.

“Este cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase investiții din Timișoara și regiunea de vest în zona serviciilor. Demonstrăm astfel că dezvoltarea polului nostru de business în jurul proiectului ISHO reprezintă o oportunitate reală pentru atragerea unor investitori de mare anvergură în oraș. Timișoara va avea un hotel internațional, care va deveni o referință în regiunea noastră și care va contribui la dezvoltarea orașului prin facilitățile oferite”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

Hotelul va fi o componentă integrantă a proiectului imobiliar mixt ISHO din Timișoara care curpinde peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri moderne.

Hotelul va fi operat de Radisson Hotel Group, companie a cărei portofoliu în România va urca la 4 hoteluri Radisson Blu și 1 hotel Park Inn by Radisson.