FacebookTwitterLinkedIn

Screen Native este o agenţie full service, digital at the core, cu posibilităţi de expresie determinate de un nou tip de consumator, cu soluţii relevante pentru clienţi.

După ce a lucrat pe clienţi ca: Telekom, AVON, Dacia, Samsung, Bergenbier, Petrom, Orange, Vodafone, BAT, P&G, BRD, Mugur Pătrașcu revine cu o nouă soluţie, dedicată întru noilor realităţi în comunicare.

Agenţia Screen Native va funcţiona atât ca un furnizor de strategie şi soluţii de comunicare integrate, cât şi ca un dealer de soluţii de conţinut din multiplele surse existente pe piaţă.

Mugur Pătraşcu, fondator Screen Native: „Construim strategii şi livrăm personalizat, pe toate ecranele. Găsim oamenii de care avem nevoie şi construim o poveste care curge firesc pe toate ecranele din viaţa noastră.”

Mugur Pătrașcu a fondat în 2006, în cadrul grupului Leo Burnett România, agenţia de digital iLeo, cea mai mare agenţie digitală, după cifra de afaceri din România, trei ani la rând şi în top trei agenţii digitale în zona de strategie şi creaţie în ultimii 8 ani.

În 2014, și-a vândut participaţia iLeo grupului Leo Burnett România şi a preluat funcţia de Digital Director în Leo Burnett Group. La doi ani de la tranzacţie, Mugur Pătraşcu a ales să pună bazele unei noi echipe restrânse, ca alternativă la procedurile standardizate ale grupurilor mari de comunicare.

Mugur Pătraşcu are o experienţă în comunicare de 16 ani, perioada în care a implementat peste 300 de campanii pentru mai mult de 130 de brand-uri, cu care a câştigat peste 50 de premii locale şi internaţionale.

Mugur Pătraşcu – fondator Screen Native: „Advertising-ul nu mai funcţionează după împărţirea în clasic şi digital sau campaniile, în advertising clasic plus nişte topping de digital sau orice alte combinaţii şi hibrizi hazlii mai vedem azi prin oraş. Cred că, în 2016, advertisingul trebuie să fie unul singur, digital at the core, cu modalităţi de expresie pe toate ecranele. Echipa trebuie să fie una singură, dar cu altă dinamică şi relaţionare, cu alte resorturi. Digitalul nu mai există ca disciplină separată, comunicarea trebuie să iasă din schizofrenia ultimului deceniu.”