FacebookTwitterLinkedIn

Ingrediente

300 g spaghete Antonio di Vaio

50 g unt topit + pentru uns formele

150 g mazăre congelată

150 g broccoli proaspăt

250 g smântână

3 ouă

100 g cașcaval

sare

piper

Mod de preparare

Mai întâi, pui la fiert în apă clocotită mazărea și bucheţelele de broccoli și lași 5 minute. Le scurgi de apă și le lași să se răcească.

Fierbi spaghetele Antonio di Vaio conform indicaţiilor de pe ambalaj, le scurgi și le lași să se răcească.

Pui pastele într-un vas mai încăpător, adaugi smântâna, ouăle bătute, untul topit și răcit, cașcavalul ras, sare și piper, după gust. Amesteci bine, adaugi mazărea și broccoli și omogenizezi.

Ungi circa 12 forme de brioșe mai mari cu unt, le umpli cu compoziţia de spaghete și le introduci în cuptorul încins la 180°C pentru 30 de minute. Trebuie să se rumenească.

Le lași să se răcorească, le scoţi din forme și le servești.