Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

MTV Rocks devine MTV 90s și VH1 Classic devine MTV 80s

ViacomCBS a notificat partenerii de distribuție din România că rebrandingul celor două televiziuni de nișă MTV va fi aplicat conform planului, din 5 octombrie 2020, MTV Rocks și VH1 Classic schimbându-și denumirea în MTV 90s și, respectiv, MTV 80s, informează Media Expres.
MTV

Rebrandingul a fost anunțat din vara acestui an. În cazul VH1 Classic vor exista unele schimbări la nivelul conținutului muzical, dar și al formatului, MTV 80s urmând să treacă de la formatul imaginii de 4:3 la 16:9. Televiziunea își va păstra genul de televiziune muzicală.

MTV Rocks va suferi de asemenea schimbări la nivelul conținutului muzical, dar își păstrează formatul imaginii și nișa muzicală.

Televiziunile sunt deținute de ViacomCBS Networks CEE și operate în România prin intermediul unei companii din Ungaria, Viacom International Hungary Kft., alături de Paramount Channel, Comedy Central, MTV și Nickelodeon.

Televiziunile vând publicitate pe piața locală prin intermediul Thematic Channels, distribuția este realizată prin Tematic Cable, notează Media Expres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii