FacebookTwitterLinkedIn

Viasat World, alături de partenerii săi internaționali, produce și distribuie 27 de televiziuni pay TV în 47 de țări din Scandinavia și Europa de est, Rusia și CIS, Turcia, Africa, Israel și SUA.

Conținutul oferit telespectatorilor cuprinde domenii variate, de la istorie și conținut documentar, la filme și seriale TV. De asemenea, compania oferă conținut sport clasic și prin intermediul platformei esports, care are o creștere rapidă.

Viasat World este una dintre companiile de top pe piața de divertisment și conținut TV încă din 2003 și a devenit o companie independentă în octombrie 2015. Înainte de această schimbare, compania a făcut parte din grupul international de entertainment digital Modern Times Group, înființat în Suedia în 1997.

Irina Gofman, Group President & CEO Viasat World: „Schimbarea brandului corporate în Viasat World este un pas natural în evoluția noastră ca distribuitor independent de conținut. În toată lumea, oamenii se bucură de conținutul oferit de brandul Viasat și alinierea denumirii companiei cu acesta va fi un beneficiu atât pentru partenerii noștri de afaceri cât și pentru public, pentru că ne va permite să comunicăm într-un mod mai simplu”.

Viasat World este o companie internațională de divertisment care distribuie conținut TV prin intermediul televiziunilor proprii și online. Principalele branduri ale companiei sunt Viasat Explore, Viasat Nature și Viasat History.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE SPORT ÎN LUNA ARPILIE 2016

Compania deține și operează de asemenea brandul TV1000, una dintre cele mai cunoscute și urmărite televiziuni de film din Rusia și Europa de Est.

Viasat are în România un birou de distribuție (prin compania Veloce Net) iar marketingul și PR-ul sunt supervizate de Mihaela Constantinescu, Marketing & PR Manager, Pay TV România.