FacebookTwitterLinkedIn

Cel mai important eveniment de artă contemporană din Europa de Est va avea loc în perioada 26 mai – 30 iunie 2016 și îl va avea drept curator pe Niels Van Tomme (foto), critic şi cercetător, lucrând la intersecţia dintre cultură, politică şi estetica contemporană.

Pentru această ediție a evenimentului, curatorul Niels Van Tomme este interesat de explorarea unei poziții unice pe care România – şi mai exact Bucureştiul – o deţine într-o reţea globală tot mai largă de schimburi economice normate. Prin cercetarea acestor structuri, Niels Van Tomme încearcă să complice noţiunile marginalizării şi izolării care au fost atribuite istoric României şi regiunii Europa de Est tema ediției din acest an fiind „What are they building down there?”.

Bucharest Biennale este considerată, în momentul de faţă, una dintre bienalele cu rol vital în Europa, câştigând o poziţie respectată pe scena de artă internaţională, reușind să construiască o legătură puternică între Bucureşti – spaţiu geocultural unde politica se reflectă în toate aspectele vieţii – şi restul lumii.

VEZI RADIOURILE CU CELE MAI MARI VÂNZĂRI DE PUBLICITATE ÎN 2015!