Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

MSLGROUP The Practice a devenit agenția de PR a companiei KRUK România

Începând cu februarie 2015, compania KRUK România colaborează cu agenţia MSLGROUP The Practice pentru consultanţă de comunicare strategică şi servicii de PR.
KRUK

Cele mai importante servicii oferite sunt relaţia cu media şi bloggerii, comunicare internă, activări de brand, parteneriate şi relația cu liderii de opinie. Selecţia s-a făcut în urma unei licitaţii.

Obiectivul KRUK este acela de a schimba mentalitatea românilor în ceea ce priveşte situaţia persoanelor cu datorii şi atitudinea cu privire la serviciile de gestionare a creanţelor.

Compania îşi propune să informeze şi să consilieze clienţii, persoanele cu datorii, dar şi publicul larg, despre modalităţile simple prin care problemele financiare pot fi rezolvate şi despre felul prin care poți prelua controlul asupra situaţiei tale financiare. KRUK comunică avantajele serviciilor pe care le oferă într-un mod transparent, cu atenţie şi respect faţă de clienţii companiei.

„MSLGROUP The Practice a arătat o înţelegere deplină pentru specificul nostru de piaţă şi pentru nevoile de comunicare ale companiei. Ne-au impresionat dinamismul agenţiei, capacităţile strategice şi creativitatea cu care au abordat nevoile şi aşteptările noastre şi suntem nerăbdători să avem o colaborare de succes”, a declarat Tomasz Ignaczak, Director General KRUK România.

La rândul său, Oana Bulexa Managing Director MSLGROUP The Practice, a spus: „Suntem încântaţi să colaborăm cu o companie care are o viziune excelentă asupra pieței din România, care depune constant eforturi să îşi înţeleagă cât mai bine publicul şi să răspundă pe măsura nevoilor lui”. , a declarat Oana

În luna februarie 2013, compania KRUK International S.R.L. şi-a schimbat denumirea în KRUK România S.R.L. Compania a fost înființată în anul 2007 de Grupul KRUK – liderul pieței de management al creanțelor comerciale din Polonia. Compania este specializată în managementul integrat al creanțelor, având clienți atât din sectorul financiar, cât și companii de servicii.

KRUK a dezvoltat activități de colectare a creanțelor bancare, a creanțelor companiilor de asigurări și leasing, operatorilor de telefonie fixă și mobilă, cât și ale companiilor de distribuție a bunurilor de larg consum. Compania este, de asemenea, un jucător important pe piața achiziției de portofolii de creanțe, în special de la bănci.

MSLGROUP The Practice face parte din cea mai mare rețea de PR din regiunea EMEA și una dintre cele mai mari patru rețele din lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii