FacebookTwitterLinkedIn

Primul trofeu a fost Eastern Europe Consultancy of the Year, câștigat ca parte din echipa MSLGROUP. Agenția din România a mai primit o dată această distincție, la ediția din 2013 a competiției, fiind singura agenţie românească de relaţii publice care a primit această recunoaştere la nivel internaţional.

Al doilea trofeu câștigat de MSLGROUP The Practice a fost GOLD Sabre Award la categoria „Corporate Social Responsibility”, pentru campania „Prepare today for the jobs of tomorrow”, client Samsung Electronics România.

Prin programul „Preparing Today for the Jobs of Tomorrow”, Samsung a oferit elevilor de liceu și studenților posibillitatea de a-și dezvolta competențele digitale, atât de necesare pe piața muncii, contribuind astfel atât la viitorul tinerilor, ci și la cel al societății românești. Programul a avut drept scop să faciliteze accesul tinerilor pe piața muncii, ajutându-i pe aceștia să dobândească competențele digitale de care au nevoie pentru a-și construi cariera.

Premiile SABRE Awards sunt recunoscute drept cea mai prestigioasă competiţie dedicată industriei de Relaţii Publice. Cu o tradiţie de peste un deceniu în Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, acestea premiază cele mai strategice, creative şi eficiente campanii.

În cadrul ediţiei din 2015 a premiilor SABRE s-au înscris un număr de peste 2.400 de lucrări din toată regiunea EMEA.

Lista completă a câştigătorilor EMEA SABRE Awards din acest an poate fi văzută AICI.