Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Movado 1881 Automatic, un nou ceas bărbătesc

În cazul în care v-ați întrebat ce se mai întâmplă cu Movado, compania tocmai a anunțat lansarea unei noi colecții bărbătești. 1881 Automatic este un pas înainte, dar și un pretext bun pentru a întreba care e sensul anului din nume.
movado

Movado reintră în scenă cu o colecție nouă care se dorește în același timp și o incursiune în trecutul mărcii. Cercul alb, simbol al brandului din 1947, rămâne neschimbat, dar este înconjurat acum de un cadran stratificat, construit pe două niveluri.

Detaliul creează un joc tridimensional interesant pentru cele 3 variante de carcasă prezentate de producător și, în final, o colecție elegantă și discretă. Cu doar 39,5 mm în diametru Movado propune un model din oțel inoxidabil disponibil alături de un cadran de culoare neagra, sau un mult mai atrăgător cadran albastru, precum și un model placat prin PVD cu aur galben.

Capacul oferă o fereastră către mecanismul automatic, fie el un ETA 2824.2 sau Sellita 200SW, calibre care pe lângă ore și minute afișează data într-o fereastră de dimensiuni mici din dreptul orei 6.

Cât despre 1881, anul din componența numelui, brandul Movado pare a fi convins că energiile pozitive asociate cu cifra 8 i-au adus numai succese de-a lungul timpului. În plus, e un prilej bun pentru a vorbi despre trecutul de 127 de ani al mărcii unor piețe precum China, care acum descoperă orologeria elvețiană.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii