FacebookTwitterLinkedIn

A doua generație Moto Z2 Play are un ecran FullHD Super AMOLED de 5.5 inchi și încorporează un procesor octa-core de 2.2GHz, care oferă o durată a bateriei de 30 de ore.

Anul trecut au fost lansate Moto Mods, accesorii menite să le ofere consumatorilor diferite funcții, iar acum, gama se extinde, cu Moto GamePad, JBL SoundBoost 2, Moto TurboPower, Moto Style Shell.

Moto Z2 Play și accesoriile Moto Mods sunt disponibile în România începând cu data de 13 septembrie 2017, într-o campanie de pre-ordering. Smartphone-ul Moto Z2 Play va fi disponibil la prețul recomandat de 2399 RON.

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în anul 2015. Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo și este responsabilă cu conceperea și producerea tuturor dispozitivelor mobile din marca Moto.

Răzvan Sturza, mobile business group leader Lenovo România, spunea recent că obiectivul companiei este să ajungă la o cotă de 10% din piața locală de smartphone-uri, odată cu relansarea brandului Motorola.

Anul trecut, telefoanele Motorola au reprezentat o pondere de 10% din vânzările totale ale diviziei de smartphone-uri Lenovo. Primele produse sub brandul Motorola au fost introduse pe piața din România deja din această vară (Moto C si Moto E).

Foto: Mihnea Ratte