Cautare




, Contributor

Industrie |
|

Motoarele eco nu sunt doar pentru automobile

MCA Grup, producător român de uşi de garaj secţionale, a lansat, în luna mai, automatizarea pentru porți liniare RUNner, cu motor Eco Friendly.
Poarta_liniara-1

La fel ca în cazul automobilelor, un motor eco este acela care consumă mai puțină energie, aducându-ți astfel economii financiare și protejând mediul. În cazul motorului pentru uși de garaj RUNner, produs de Sommer Germania, tensiunea în alimentare este de 0,5W, de patru ori mai mic comparativ cu al altor automatizări din categoria sa, iar în ceea ce priveşte puterea absorbită, motorul are un consum de 125 W faţă de alte motoare care consumă între 250 şi chiar 800 W.

Potrivit atât pentru destinatie rezidențială, cât şi industrială, RUNner este motorul destinat porțilot liniare cu greutate mare, de până la 600 de kilograme și cu o lungime de cursă de până la opt metri.

2018: Apel de urgență automat în toate mașinile noi

Automatizarea RUNner este prima din gama MCA care oferă posibilitatea de echipare opțională cu baterie de backup. Astfel, în cazul unei pene de curent, bateria preia consumul și automatizarea își poate continua funcționarea, fără a fi nevoie ca utilizatorul să efectueze o deblocare manuală. În plus, sistemul de recunoaștere automată a obstacolelor al automatizării RUNner asigură un grad ridicat de protecţie, fiind mai rapid datorită upgrade-ului softului.

Producătorul român cu o experienţă de 17 ani are la Jilava, lângă Bucureşti, cea mai mare fabrică de profil din Europa de Sud-Est şi asigură livrări oriunde în ţară. De asemenea, MCA exportă în Belgia, Franţa, Italia, Austria, Germania, Serbia, Bulgaria şi Republica Moldova. În 2014, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,5 milioane de euro, iar 30% din producţie s-a îndreptat către export.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii