Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Motivul pentru care acțiunile Samsung cresc în plină criză Galaxy Note 7

După ce producătorul sud-coreean de electronice Samsung a rechemat în service toate telefoanele Galaxy Note 7 vândute (adică un număr de 2,5 milioane de dispozitive), pentru că acestea au luat foc sau au explodat, acum, Samsung a luat o decizie și mai drastică, și a întrerupt temporar producția acestui model, scrie presa internațională.
 aboneaza-te
samsung galaxy note 7

De ce? Pentru că problemele cu acest tip de smartphone nu se mai opresc, iar Samsung a primit rapoarte negative și după ce a înlocuit unele dintre aparate.

Ewan Spence, redactor Forbes.com, este de părere că Samsung este în mijlocul unei crize în plină floare, care amenință nu numai numele de marcă Galaxy, dar și compania în sine. Acțiunile companiei au urcat cu aproape 15% în această lună tumultoasă, de când a izbucnit scandalul cu telefoanele Galaxy Note 7. Anunțul de luni cu privire la stoparea temporară a producției pentru acest model a scăzut prețul acțiunilor companiei la bursa din Seul cu doar 1,5%.

Potrivit Forbes.com, acțiunile gigantului rezistă dintr-un motiv total diferit de explozia terminalelor – un fond de hedging din SUA dorește simplificarea structurii companiei. Fondul afirmă că, astfel, compania ar putea oferi mai multă valoare acționarilor în timp.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii