Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Mostafa El Beltagy, Vodafone România: “Obiceiurile de consum s-au schimbat semnificativ”

Mostafa El Beltagy prezintă tendințele pe care le-a remarcat în aceste 6 luni de pandemie, în ceea ce privește consumatorul Vodafone.
 aboneaza-te
022 core Vodafone 3 Mostafa El Beltagy

În cadrul evenimentului online susținut de Vodafone România, Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, a prezentat tendințele pe care le-a remarcat în aceste 6 luni de pandemie din punct de vedere al consumatorului.

Obiceiurile de consum s-au schimbat semnificativ în ultimii ani, mulți dintre noi preferând astăzi un mix între a urmări televiziunea lineară și utilizarea serviciilor On Demand, în creștere“, a spus Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Consumul de date a crescut“, subliniază reprezentantul Vodafone. Dată fiind perioada de izolare, cererea pentru conținut a urmat un fir ascendent, iar serviciile digitale au surprins și ele o creștere impresionantă. Mostafa El Beltagy punctează un număr major de tranzacții online și de plăți prin intermediul aplicației.

Se remarcă, de asemenea, o nevoie intensă de a fi conectat, adaugă reprezentantul, fie că supunem discuției subiectul școlii online sau al locurilor de muncă de acasă.

În cadrul evenimentului, Vodafone anunță lansarea pe piață serviciilor TV, după finalizarea preluării companiei UPC România. Operatorul inaugurează Vodafone TV, o platformă ce include un mediabox 4K, care îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital.

Astăzi marcăm un pas important în strategia noastră de a ne consolida poziția pe piață serviciilor convergente din România. Faptul că am devenit o companie de comunicații complet integrată reprezintă pentru noi un catalizator care ne vă permite să continuăm să inovam și să le oferim românilor noi soluții convergente competitive pentru comunicare și divertisment și cele mai bune opțiuni pentru a fi mereu conectați, oriunde și oricând”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Complementar, Vodafone România a lansat astăzi noi oferte de servicii convergente fix-mobil, sub umbrela Vodafone ONE.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii