Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Moser & Cie ironizează Apple watch cu revoluționarul Swiss Alp

200 de ani de cercetare și dezvoltare, 100 de ore de „baterie“ reîncărcabilă oriunde și un singur app care se ocupă exclusiv de indicarea timpului... Moser & Cie anunță lansarea unui produs „revoluționar“, un ceas care nu promite să te „conecteze“ cu cei dragi ci pur și simplu să te lase să vorbești în voie cu ei fără întreruperi.
8324-0200_SDT-LR

Moser & Cie anunță o adevărată rebeliune într-o piață în care cuvântul de ordine a devenit „smart“. Marca ia atitudine împotriva curentului și demonstrează cu umor și nedismulată ironie că orologeria tradițională va continua să existe chiar și fără a integra app-uri, senzori de mișcare sau Facebook în piesele pe care le produce.

Cel mai recent model prezentat de producătorul elvețian seamănă izbitor cu blockbusterul Apple watch, unul dintre liderii pieței de ceasuri inteligente. Dar mai mult decât un simplu ceas, Swiss Alp e o declarație de independență, un simbol al rezistenței orologeriei mecanice tradiționale.

Sub sloganul „Trăiește-ți viața, fă un upgrade la un ceas mecanic“, Swiss Alp e pus în funcțiune de un mecanism cu armare manuală HMC324 cu o rezervă de mers de 100 de ore, care depășește cu mult capacitatea bateriei Apple watch. Nu permite efectuarea de apeluri telefonice, nu afișează bătăile inimii și nici nu te ține la curent cu cele mai noi postări Social Media, dar Swiss Alp beneficiază de un cadran fumuriu și trei funcții simple: ore, minute și secunde.  Modelul depășește cu aproape 7.000 de dolari prețul celui mai scump model Apple, dar promite un ceas demn de a fi lăsat mai departe urmașilor și mai mult, o piesă care le va reda purtătorilor înapoi viața offline.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii