Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Montegrappa lansează un butic de lux în Dubai Mall

Montegrappa deschide un magazin pilot în Dubai Fashion Mall's New Avenue Extension. Cu un decor luxos și elegant și o suprafață de peste 720 de metri pătrați, magazinul va prezenta cele mai bune selecții ale mărcii de instrumente de scris, precum și o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, parfumuri și accesorii de călătorie din piele.  
monte

Montegrappa a produs, în trecut, numeroase ediții de colecție, celebrând unii dintre cei mai renumiți artiști, scriitori și figuri istorice din lume, recunoscuți pentru contribuția lor remarcabilă la omenire. Nelson Mandela, Khalil Gibran, Ernest Hemingway și Salvador Dali sunt personalități notabile cărora Montegrappa le-a adus un omagiu.

În acest an, brandul s-a alăturat, cu o serie de stilouri speciale, evenimentului Year of Zayed, care sărbătorește 100 de ani de la nașterea tatălui Emiratelor Arabe Unite.

Acest butic deschis de Montegrappa în Orientul Mijlociu este primul dintr-o generație de magazine concepute ca atelierele brandului să-și facă facă cunoscută oferta. Astfel, pun la dispoziție un serviciu prin care clienții își pot crea propriul design de stilou, dintr-o varietate de stiluri și materiale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii