Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Montegrappa încurajează oamenii să aibă încredere că totul va fi bine

În aceste zile destul de complicate, manufactura italiană de lux Montegrappa lansează o campanie prin care încearcă să ridice moralul oameilor și, în același timp, să sprijine artiștii.
 aboneaza-te
Montegrappa

Pentru că stăm mult în case, brandul de instrumente de scris de lux Montegrappa, ne propune o călătorie în lumea artistului mexican Leonardo Pereznieto.

Tutorialele săptămânale despre desen, pictură și sculptură pe care Leonardo Pereznieto le postează pe YouTube l-au făcut extrem de cunoscut. Mai mult de 2,5 milioane de oameni din întreaga lume s-au abonat la canalul lui Pereznieto, pentru a se bucura de calmul pe care îl transmite, fără să mai vorbim de formidabilul talent artistic.

Născut în 1969, artistul mexican a realizat lucrări în acuarelă, înainte să înceapă să vorbească, și a avut prima expoziție la opt ani. Mai târziu, numărul expozițiilor a crescut, la fel și cel al premiilor internaționale pe care artistul le-a câștigat. Leonardo Pereznieto lucrează cu Montegrappa la o serie de tutoriale despre diverse tehnici de desen, cu ajutorul stilourilor fouintain.

De asemenea, Montegrappa îi încurajează pe oamenii să scrie pe rețelele de socializare despre cum trăiesc în aceste zile, etichetând brandul și adăugând hashtag-urile campaniei: #WriteToFight și #MontegrappistiTogether.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii