Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Montblanc intră pe piața device-urilor smart

Montblanc, celebrul producător de instrumente de scris și produse din piele, a început, din acest an, să testeze piața device-urilor smart, o zonă complet nouă pentru această companie, însă cu o creștere accelerată în ultimii ani.
 aboneaza-te
191223_Montblanc_Headphones_Shoot_Post1-2_new

 În condițiile în care mobilitatea a devenit extrem de importantă în ultimii ani, segmentul căștilor premium și high-end destinate audiției muzicale, vizionării de filme sau altor experiențe de divertisment a luat amploare și a devenit interesant inclusiv pentru companii al căror obiect tradițional de activitate se află în cu totul alte domenii. Montblanc își pune acum semnătura pe o elegantă gamă de căști wireless cu funcție de anulare a zgomotului, purtând indicativul MB01. Căștile sunt compacte, dacă le comparăm cu modelele similare aflate pe piață și, foarte important, reușesc să fie, în același timp, distincte dar și discrete.
Cum au reușit asta cei de la Montblanc? În primul rând, pielea folosită este de cea mai bună calitate, iar finisajele sunt demne de un produs high-end. Foarte elegante sunt și combinațiile de culori și materiale în care sunt disponibile noile căști Montblanc: piele neagră cu metal cromat, piele gri cu metal polișat sau maro cu auriu.

Comenzile sunt grupate pe partea dreaptă, inclusiv butonul pentru asistentul Google, setările pentru funcția de anulare a zgomotului, volumul, butonul pentru pornire, precum și cel pentru Bluetooth.

Căștile Montblanc utilizează versiunea Bluetooth 5.0 și sunt capabile să ofere un standard aptX HD, ceea ce înseamnă că pot rula fișiere audio hi-res de pe aparatele compatibile. Cât privește partea tehnică, sunetul este oferit prin cele două difuzoare neodymium de 40 mm, iar pentru confortul utilizatorului există un senzor de proximitate montat pe structura căștilor, care permite oprirea sau pornirea automată a muzicii atunci când dispozitivul este pus pe cap.

În ceea ce privește capacitatea bateriei încorporate, producătorul promite până la 20 de ore de  utilizare, dar și o încărcare rapidă, de zece minute, care oferă până la trei ore de audiție.
Prețul este de 595 dolari.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii