FacebookTwitterLinkedIn

BRK Financial Group lucrează deja la două plasamente private, iar până la finalul anului Monica Ivan, CEO, estimează că “vor mai fi mai mult de 2 plasamente private pe care le vom intermedia. 

“DN Agrar, cel mai mare plasament privat de acțiuni derulat în 2021, se va lista în septembrie”, spunea Monica Ivan, recent. Însă, până la momentul de față, compania nu a listat niciun plasament privat.

În luna august a.c., BRK a achiziționat aproape 10% din acțiunile TechVentures Bank și are în plan să mai achiziționeze și alte companii.

“Ne uităm mereu la companiile aflate în diverse faze de dezvoltare, iar dacă va aparea o oportunitate atractivă nu vom ezita. Focusul ne rămâne spre IT și green business”, a mai declarat Monica Ivan, care se așteaptă la un nou val de creșteri în ceea ce privește numărul companiilor care vin la bursă.

“Dacă ne uităm istoric la sezonalitatea din timpul anului, toamna e o perioadă propice pentru creșteri. Și dacă ținem cont că în lunile iulie și august piața a fost mai calmă, ne putem aștepta la un nou val de creșteri. Totuși, cu valul IV al pandemiei la orizont și reînceperea unor tensiuni geopolitice, iau în calcul destul de serios un scenariu mai volatil din luna octombrie, chiar și o pantă descendentă”, mai spune CEO-ul BRK Financial Group, companie cu o capitalizare de 112 milioane de lei.