Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Monica Gubernat – președinte și Nicolae Bălașa – vicepreședinte sunt opțiunile membrilor CNA pentru conducerea instituției

Monica Gubernat și Nicolae Bălașa au fost aleși de către membrii CNA pentru funcția de președinte, respectiv vicepreședinte ai autorității din audiovizual în urma unui vot secret, la 28 martie 2019. Cele două propuneri urmează să fie validate de Parlament, informează Media Expres.
Monica Gubernat

Monica Gubernat a explicat faptul că ea și Bălașa au primit câte șapte voturi, trei voturi au mers către Alexandru Kocsis pentru funcția de vicepreședinte, iar câte un vot la exprimarea sufragiului la fiecare candidatură a fost anulat, notează Media Expres.

La vot au participat toți cei 11 membri CNA: Monica Gubernat, Radu Călin Cristea, Răsvan Popescu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Nicolae Bălașa, Ramona Elena Sorescu, Orsolya Borsos, Cristea Alexandru Kocsis, Cristina Ancuța Pocora și Dorina Rusu.

Atât Monica Gubernat, cât și Nicolae Bălașa au fost numiți în CNA la propunerea PSD.

CNA este condus din noiembrie 2018, după expirarea mandatului fostei președinte CNA, Laura Georgescu, de către Monica Gubernat, în calitate de vicepreședintele interimar.

Potrivit site-ului CNA, Monica Gubernat este doctorand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative în domeniul comunicării publice, este licenţiată în ştiinţe din 2000 şi în comunicare şi relaţii publice din 2002.

PRIMUL AN DE MARKETING: LUCIAN NEACȘU

A facut parte din echipa tehnică de campanie a PSD în anii 2000 şi 2004 și a lucrat în adminstraţia publică centrală (Ministerul Turismului).

De asemenea, anterior a fost consilier în cadrul Parlamentului României având ca atribuţii monitorizarea presei scrise şi audiovizuale şi formularea unor reacţii rapide, dar şi elaborarea documentelor pentru desfăşurarea activităţii liderilor grupurilor parlamentare în concordanţă cu prevederile Constituţiei şi ale Regulamentului Camerei Deputaţilor.

Potrivit site-ului CNA, Nicolae Bălașa este cetățean de onoare al Municipiului Craiova, membru în Uniunea Ziariștilor Profesioniști, având Diplomă de Excelență pentru rezultatele obținute în activitatea din media olteană. Bălașa are 32 de cărți și lucrări publicate, precum și peste 400 de articole semnate în numeroase publicații. Înainte să fie membru CNA Nicolae Bălașa a fost inspector regional CNA în zona Olteniei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii