Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Monica Anisie, ministrul Educației: „În scurt timp MEC va anunța ce se va întâmpla cu examenele naționale și când se vor putea relua cursurile”

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a informat, printr-o postare pe Facebook, că „în scurt timp'' Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC) va transmite ce se va întâmpla cu examenele naţionale, când vor putea fi reluate cursurile şi care vor fi deciziile cu privire la susţinerea licenţei, dizertaţiei, titularizării şi examenelor pentru gradele didactice, informează Agerpres.
 aboneaza-te
Monica Anisie

În postarea făcută sâmbătă seara pe pagina sa de Facebook, ministrul Anisie subliniază că în spaţiul public circulă tot felul de ştiri false, iar toţi actorii din sistemul de educaţie trebuie să aibă grijă să se informeze din surse oficiale.

Monica Anisie: „În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenţi şi mai înţelepţi şi să nu credem orice ştire falsă!!!

Dragi elevi şi studenţi, stimaţi colegi, fiţi atenţi că în spaţiul public circulă tot felul de ştiri false! Nu vă lăsaţi manipulaţi şi informaţi-vă din surse oficiale!

Vă rog să aveţi încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naţionale, când vom putea relua cursurile şi care vor fi deciziile cu privire la susţinerea licenţei/dizertaţiei/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc”.

Monica Anisie a subliniat că toate aceste decizii privind sistemul de educaţie pentru următoarea perioadă „depind de evoluţia pandemiei de COVID-19”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii