Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Monica Anisie, ministrul Educației: „Dacă cumva, Doamne fereşte, ne vom întâlni cu aceeaşi situaţie pe care o avem astăzi, în septembrie, atunci trebuie să fim pregătiţi”

Ministrul Educaţiei Monica Anisie îşi propune ca ministerul să fie pregătit pentru varianta în care şcolile vor rămâne închise şi în septembrie şi îşi propune ca la toamnă să nu mai existe niciun copil care să nu aibă acces la tehnologie, informează News.ro.
Monica Anisie

Monica Anisie: „Dacă cumva, Doamne fereşte, ne vom întâlni cu aceeaşi situaţie pe care o avem astăzi, în septembrie, atunci trebuie să fim pregătiţi şi să nu mai existe ceea ce este astăzi. Pentru că, haideţi să fim sinceri, am fost puşi într-o situaţie cu care România nu s-a mai întâlnit şi nimeni în lume nu s-a mai întâlnit. Prin urmare, a trebuit să luăm măsuri într-un moment de criză”, a declarat Anisie la Antena 1, conform News.ro.

Ministrul îşi propune ca la toamnă să nu mai existe niciun copil care să nu aibă acces la tehnologie, la învăţarea asistată de tehnologie.

Monica Anisie a mai anunţat că Ministerul Educatiei va pregăti şi lecţii filmate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii