Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

MoneyGram a ajuns la 3.500 de filiale în România

Furnizor global de servicii de transfer de bani, MoneyGram, a anunțat că a ajuns la 3.500 de filiale în România și a inaugurat sediul principal în centrul Bucureștiului.
MoneyGram

„Pentru a răspunde unei cereri tot mai mari în țară, ne-am extins rețeaua de locații partenere la peste 3.500 de filiale, astfel încât să le putem permite românilor să trimită și să primească bani în mai puțin de 10 minute (în funcție de orele de funcționare ale filialelor, disponibilitate, legile și reglementările locale) de la oricare dintre cele 350.000 de filiale globale MoneyGram”, a spus Radu Pojoga, directorul regional MoneyGram pentru Europa de Sud-Est.

La rândul său, Alexander Hoffman, vicepreședinte executiv al Departamentului de Business Development &Global Product, a explicat că „transferul de bani joacă un rol vital, atât pentru românii de acasă, cât și din străinătate”.

România este una dintre piețele cele mai dinamice și mai active din Europa, clasându-se pe locul al cincilea în Europa Centrală și de Est, cu peste 3,4 miliarde de euro primiți anul trecut, potrivit Băncii Mondiale.

Tot potrivit Băncii Mondiale, în 2014, românii primeau transferuri de bani, în prinicpal, din Italia (un miliard de dolari), Spania (792 de milioane de dolari) și Germania (451 de milioane de dolari). De asemenea, principalele țări care primesc bani din România sunt Spania (127 de milioane de dolari), Republica Moldova (109 milioane de dolari) și Italia (71 de milioane de dolari).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii