Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Mondelez Romania are un nou director general

Mondelez România a anunţat astăzi numirea unui nou Director General.
Ivaylo Naydenov Mondelez

Începând din luna martie 2015, Ivaylo (Ivo) Naydenov va conduce Mondelez România, Bulgaria şi pieţele din Estul Adriaticii, din funcţia de Director General. Ivo îi urmează lui Gerard Chandran, care a decis să părăsească compania.

Ivo s-a alăturat companiei Mondelez Bulgaria în 2004 şi a deţinut mai multe funcţii cu atribuţii importante în calitate de Director de Vânzări şi Marketing în Bulgaria. “În timpul mandatului său, Ivo a introdus o nouă politică comercială de succes şi a consolidat sistemul de distribuție”, se arată într-un comunicat al companiei. El este de la începutul anului 2013  Director General Mondelez Bulgaria.  Înainte de a se alătura Mondelez, Ivaylo Naydenov a lucrat pentru companiile Wrigley și Strauss.

Mondelēz International, jucător de talie mondială în industria snack-urilor, a avut venituri de 34 de miliarde de dolari în 2014. Mărcile din portofoliul companiei Mondelēz International comercializate în România sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, OREO , Tuc, Belvita, TASSIMO. La nivel mondial, compania deţine şi brandurile  Nabisco; ciocolata Cadbury, Cadbury Dairy Milk; guma de mestecat Trident şi băutura instant Tang.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii