FacebookTwitterLinkedIn

M e de la martie, mame și un mare concurs! Perioada de desfășurare: 17 februarie – 1 martie. Număr de câștigători: 5 (da, cinci). Premii: diverse și, credem noi, pe placul vostru. „Ce-a fost cel mai greu pentru tine ca mamă în 2020 și ce speri de la 2021?” este întrebarea la care așteptăm sute de răspunsuri, iar cele mai frumoase, emoționante și originale texte vor fi premiate și publicate în ediția de martie a revistei Forbes Kids.

Condiții de participare

  În primul și primul rând, concursul se adresează comunității Forbes Kids, prin urmare asigură-te că urmărești pagina noastră de Facebook (AICI). Mulțumim!

Apoi, scrie-ne în secțiunea de comentarii a postării care anunță concursul, ce a fost cel mai greu pentru tine ca mamă în 2020 și ce speri de la 2021? (AICI sau mai bine AICI).

  Neapărat, lasă-ne și un emoticon simpatic, plus TAG către două prietene pe care le admiri în rolul de mamă.

   Share-ul nu este obligatoriu, dar rămânem recunoscători dacă dați vestea mai departe.

 IMPORTANT!! Pe lângă datele de livrare a premiului (adresă, număr de telefon), cele 5 câștigătoare ale concursului ne vor trimite și o poză de-a lor. Pozele vor apărea în revista Forbes Kids, ediția de primăvară, alături de textele autoarelor.

Premii oferite în urma concursului

 Ne-am unit forțele cu branduri care și-au dorit să ofere un cadou-bucurie mamelor din comunitatea Forbes Kids. Prin urmare, am pregătit mai multe premii, pe care le vom prezenta în detaliu pe pagina noastră de Facebook, printre acestea:

  • câte un set produse Sano
  • câte un set de produse de beauty premium PAYOT
  • câte un set de 2 cărți de la editura Corint
  • câte un coș generos de produse Artesana
  • câte un set de paste (alfabet și rățuște) Sam Mills
  • câte un abonament World Class
  • câte un set generos de produse Maggi și o surpriză

Toate cele cinici câștigătoare ale #MomsGiveaway se vor bucura de cadourile propuse de fiecare brand în parte.

Proiect susținut de:SANO, PAYOT, EDITURA CORINT, ARTESANA,  SAM MILLSWORLD ClASS, MAGGI