FacebookTwitterLinkedIn

,,Ne consolidăm prezența pe segmentul retail în țară, în linie cu strategia de creștere pe care ne-am propus-o pe termen mediu și lung. De asemenea, continuăm să extindem oferta de produse către clienții și partenerii noștri”, a declarat Kinga Daradics, CEO și Country Chairman Mol România.

Benzinăria de la Florești, cea de-a 11-a pe care MOL România o deține în județul Cluj, este situată pe drumul european E60, o arteră de tranzit importantă. Cu o suprafață de 3.300 metri pătrați, benzinăria este astfel plasată astfel încât să deservească optim traficul dinspre Cluj-Napoca către Oradea și Autostrada Transilvania.

Magazinul are o suprafață de 80 mp și include un colț gastro, iar în parcarea de mari dimensiuni pot staționa simultan două autocare de pasageri.

Noua benzinărie de la Iași, a patra din județ, este situată pe strada Nicolina pe un teren de 2.733 metri pătrați și include un magazin cu suprafața de 70 metri pătrați.

La Florești și Iași, șoferii pot achiziționa roviniete și au la dispoziție facilitățile dedicate posesorilor de carduri de carburant Mol Gold și Mol Silver sau ale sistemului de loializare MultiBonus.

La Călinești a fost deschisă cea de-a patra benzinărie Mol în județul Argeș, pe DN7, rută utilizată pentru tranzitul între București și Pitești.

 Aceasta este prima stație inaugurată sub noua platformă de operare, care presupune că partenerul are în proprietate benzinăria, carburanții și mărfurile din magazin, în timp ce Mol România asigură marca (brandul), aprovizionarea permanentă cu carburanți de înaltă calitate și controlul operațiunilor.

Grupul Mol este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 30.000 de angajaţi în întreaga lume.