Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

MOL introduce în România o gamă nouă de carburanţi EVO, din octombrie

Grupul MOL a introdus o gamă nouă de carburanţi EVO, disponibilă în toată reţeaua de benzinării a  MOL din Europa Centrală şi de Est.
pompa_benzina_sxc.hu_(640x427)_.jpg

În România, noii carburanți vor fi disponibili în toate cele 208 staţii MOL începând cu luna octombrie. Astfel, motorina comercializată până în prezent sub numele Tempo Plus Euro Diesel va fi înlocuită de noua EVO Diesel, iar Benzina Tempo Plus 95 fără plumb va fi înlocuită de sortimentul Benzină EVO 95. Modificări vor avea loc şi în gama premium, unde motorina comercializată în prezent sub numele de EVO Diesel va fi înlocuită cu produsul EVO Diesel Plus, iar benzina premium comercializată sub numele Benzină EVO va fi înlocuită cu produsul Benzină EVO 100 Plus, o benzină cu cifra octanică de minimum 100. Noii carburanţi MOL EVO reduc până la 58% din depunerile existente.

“Ne bucurăm să anunţăm introducerea pe piaţa din România a noilor carburanţi de tip EVO. Vrem ca atât clienţii noştri tradiţionali, cât şi şoferii care încă nu au alimentat de la noi, să vină şi să testeze noua gamă de carburanţi EVO, care va fi disponibilă începând cu luna octombrie în toată reţeaua MOL din România”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.

Grupul MOL este o companie internațională cu sediul central în Budapesta, Ungaria și are operaţiuni în peste 30 de ţări și aproximativ 25.000 de angajaţi în întreaga lume. MOL controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 10 țări, dintre care peste 200 în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii