Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Energie |
|

MOL începe construcția a șase dintre cele 14 benzinării de pe autostrăzile A1 și A2. Investiție de 2 milioane de euro pentru fiecare stație

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o rețea de 245 de stații de servicii.  
Bucharest,,Romania,-,February,07,,2016.,Mol,Logo,In,Front

MOL România a demarat construcția a șase dintre cele 14 stații de servicii pe care urmează să le realizeze, în baza contractelor încheiate cu CNAIR la începutul acestui an. Compania a obținut autorizațiile de construcție pentru patru loturi (opt stații de servicii).

MOL estimează o investiție de aproximativ 2 milioane de euro pentru fiecare dintre stațiile care vor fi construite. Bugetul total al proiectului se ridică la aproximativ 28 de milioane de euro, iar termenul estimat pentru deschidere este a doua jumătate a anului 2022.

În prezent, MOL se află în plin proces de transformare dintr-un retailer de carburant într-un furnizor de servicii complexe. Din acest punct de vedere, stațiile pe care le vom construi în baza acordului cu CNAIR vor reflecta obiectivele noastre în ceea ce privește diversificarea portofoliului pentru clienți. Vorbim despre spații de servicii cu tehnologie de ultimă generație, despre locuri în care șoferii se pot opri nu numai pentru a-și alimenta mașinile, ci și pentru a se odihni, mânca sau relaxa. Avem expertiza necesară și suntem pregătiți să construim  stații de servicii ale viitorului pe autostrăzile din România, care vor oferi o nouă experiență de călătorie”, a declarat Camelia ENE, CEO & Country Chairman MOL România.

La începutul anului, în urma unei proceduri de licitație publică, companiei MOL România Petroleum Products i-au fost atribuite șapte contracte de concesiune servicii în vederea utilării/dotării, operării și întreținerii spațiilor pentru servicii pentru șapte loturi duble (14 spații de servicii) în scopul dezvoltării și construirii de stații de servicii după cum urmează: 10 amplasamente pe ruta Nădlac – Sibiu (A1), 2 amplasamente pe ruta Pitești – București (A1) și 2 amplasamente pe ruta Cernavodă – Constanța (A2).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii