FacebookTwitterLinkedIn

Cosmin Vlad, care s-a alăturat companiei în urmă cu șase ani, va prelua această funcţie de la Mihai Coca-Cozma.

„ (…) În acest nou rol voi avea misiunea de a clădi mai departe, scalabil, spre viitorul operațiunilor Metropolitan Life în România. Într-un context atât de dinamic precum cel actual, marcat de neprevăzut și oportunități deopotrivă, privesc această misiune cu multă energie și dorința de a aduce valoare și sens în tot ceea ce facem pentru clienții noștri și companie”, a declarat Cosmin Vlad, Director de Operațiuni în cadrul Metropolitan Life România.

Cu o experiență de 14 ani în domeniul asigurărilor de viață și pensiilor private, Cosmin Vlad s-a alăturat echipei Metropolitan Life în 2015, coordonând divizia de Value Proposition and Product din cadrul Metropolitan Life România. De asemenea, Cosmin a preluat rolul de Interim Head of Risk în perioada aprilie-iulie 2019.

În 2020, compania Metropolitan Life a înregistrat o creștere de 14,4% a primelor brute subscrise, comparativ cu anul 2019. Anul trecut, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 415.393.485 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2019, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 363.130.998 lei.