Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Evenimente |
|

Modificări în organigrama Metropolitan Life

Metropolitan Life anunţă numirea lui Cosmin Vlad în funcția de Director de Operațiuni al companiei de asigurări de viață, în România, începând cu 1 iunie 2021.
Cosmin Vlad Head of Service and Operations

Cosmin Vlad, care s-a alăturat companiei în urmă cu șase ani, va prelua această funcţie de la Mihai Coca-Cozma.

„ (…) În acest nou rol voi avea misiunea de a clădi mai departe, scalabil, spre viitorul operațiunilor Metropolitan Life în România. Într-un context atât de dinamic precum cel actual, marcat de neprevăzut și oportunități deopotrivă, privesc această misiune cu multă energie și dorința de a aduce valoare și sens în tot ceea ce facem pentru clienții noștri și companie”, a declarat Cosmin Vlad, Director de Operațiuni în cadrul Metropolitan Life România.

Cu o experiență de 14 ani în domeniul asigurărilor de viață și pensiilor private, Cosmin Vlad s-a alăturat echipei Metropolitan Life în 2015, coordonând divizia de Value Proposition and Product din cadrul Metropolitan Life România. De asemenea, Cosmin a preluat rolul de Interim Head of Risk în perioada aprilie-iulie 2019.

În 2020, compania Metropolitan Life a înregistrat o creștere de 14,4% a primelor brute subscrise, comparativ cu anul 2019. Anul trecut, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 415.393.485 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2019, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 363.130.998 lei.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii