FacebookTwitterLinkedIn

Karin Heijink, VP Pay-TV East în cadrul MTG, a menționat: „Am investit într-un conținut puternic și oferim în prezent mai multe premiere europene în exclusivitate pe televiziunile noastre decât oricând. Imaginea nouă și dinamică reflectă noile identități ale televiziunilor, precum și calitatea grilei de programe. În același timp, din ce în ce mai mulți dintre telespectatorii noștri se bucură de experiența vizionării pe dispozitive mobile, iar rebranding-ul a fost un pas natural către îmbunătățirea acestei experiențe pentru ei”.

„Portofoliul nostru de televiziuni documentare și de film spune cele mai bune și atractive povești din domeniu, iar televiziunile Viasat au devenit preferate în grila operatorilor de cablu și satelit la nivel mondial”, a precizat Karin Heijink.

Pentru a reflecta mai bine gama diversă de programe pe care o pune la dispoziția telespectatorilor, Viasat Explorer își va schimba numele în Viasat Explore. Viasat Explore este descris ca fiind „o televiziune curioasă, aventuroasă și hotărâtă – suntem provocați și conduși de dorința de a explora cele mai noi și neobișnuite situații. De la ultimele descoperiri științifice, până la viața de zi cu zi a unor personaje captivante, care aleg să facă lucrurile puțin diferit”.

Viasat History este televiziunea unde „istoria prinde viață prin intermediul unor documentare captivante, ce oferă o perspectivă proaspătă și modernă asupra evenimentelor. Ne purtăm telespectatorii într-o călătorie remarcabilă în timp, cu ajutorul unor emisiuni inteligente și excelent documentate, care îi vor distra și le vor provoca mintea. Punctul central, pe care ne concentrăm, este istoria europeană, descoperind secretele trecutului și cum ne definește acesta astăzi”.

Viasat Nature „lasă natura să spună povești pline de inspirație; frumoase și surprinzător de crude. Prezentatorii noștri, experți în viața sălbăticiei sau oameni obișnuiți, sunt complet pasionați de poveștile pe care le spun de la locul unde acestea se întâmplă, privind de aproape”. TV1000 este televiziunea de filme a grupului, care „prezintă cele mai bune filme de la Hollywood și europene, de la succese de casă până la producții independente. De la producții contemporane, până la pelicule nemuritoare, sărbătorim filmele împreună”.

Modern Times Group (MTG) este un grup internațional de companii a cărui activitate se desfășoară pe patru continente și care include operațiuni în domeniile free-TV, pay-TV, radio și producția de conținut. Compania Viasat Broadcasting, parte a MTG, operează televiziuni free-TV și pay-TV, disponibile prin intermediul platformelor proprii de satelit Viasat, precum și în rețelele operatorilor de cablu și satelit, dar și pe internet. MTG este, de asemenea, principalul acționar CTC Media, principalul operator TV independent din Rusia.

Modern Times Group este o companie listată la bursa, cu un profit de 13,3 miliarde coroane suedeze (SEK) în anul 2012.