Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Modelul Range Rover Velar a primit distincția de cea mai frumoasă maşină din lume

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul „World Car Design of the Year”, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York.
imageedit_17_6025410514

Ajunsă la a 14-a ediție, competiția Mașina Anului (World Car Awards) este cea mai importantă de acest gen la nivel mondial pentru al cincilea an consecutiv, conform raportului publicat de Prime Research pentru anul 2017.

Competiția a fost inaugurată în 2003 și lansată oficial în ianuarie 2004, pentru a prezenta realitatea pieței la nivel global și pentru a recunoaște și recompensa excelența în domeniul auto la nivel internațional.

Aducând strălucire, modernitate și eleganță în familia Range Rover, Velar oferă o combinație unică de excelență în design și tehnologii perfect integrate.

„Evoluția continuă a filosofiei noastre de design are la bază atenția continuă acordată realizării de vehicule pe care clienții le vor aprecia mereu. Range Rover Velar dă un sens nou modernității gamei de modele Range Rover, cu o multitudine de tehnologii inovatoare, care asigură un mediu plăcut atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Ne simțim onorați că juriul a recunoscut  eforturile neobosite ale designerilor și inginerilor noștri, pentru a realiza un vehicul care se remarcă prin design extraordinar, tehnologie modernă și inovații importante, care se îmbină pentru a crea un vehicul cu o personalitate marcantă”, a declarat Gerry McGovern, Directorul de Design Land Rover.

Succesul modelului Velar precedă dubla victorie a modelului Jaguar F-PACE, din 2017. Lansat anul trecut și denumit după numele de cod al conceptelor originale Range Rover de la sfârșitul anilor 1960, Velar se poziționează între Range Rover Evoque și Range Rover Sport.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii