Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Modelele electrice și plug-in hybrid de la BMW

Modele BMW electrice sunt optimizate într-un mod ideal pentru a-ţi îndeplini toate nevoile. În acest articol vei obţine toate informaţiile despre modelele integral electrice şi despre cele plug-in hybrid de la BMW, care sunt propulsate atât de un motor electric, cât şi de un motor cu ardere internă. De asemenea, vei obţine şi un sumar cu numeroasele oferte de încărcare BMW, disponibile pentru ambele sisteme de propulsie, precum şi o privire de ansamblu asupra aspectelor importante privind electromobilitatea BMW, care deja te aşteaptă în viitorul apropiat.

MODELELE INTEGRAL ELECTRICE ŞI PLUG-IN HYBRID: COMPARAŢIE

Progresul tehnologic făcut în industria electromobilităţii creşte diversitatea ofertelor de autonomie şi beneficiilor individuale. În acelaşi timp, există o diferenţă majoră între modelele integral electrice şi cele hibrid. Aici poţi compara cele mai importante tehnologii ale electromobilităţii şi poţi găsi cea mai bună opţiune de propulsie care se potriveşte cerinţelor şi nevoilor tale.

MODELE ELECTRICE ȘI PLUG-IN HYBRID

Oferim o gamă vastă de modele BMW electrice, optimizate într-un mod ideal pentru a-ţi îndeplini toate nevoile. În această pagină vei obţine toate informaţiile despre modelele noastre integral electrice şi despre cele plug-n hybrid, care sunt propulsate atât de un motor electric cât şi de un motor cu ardere internă. De asemenea, vei obţine şi un sumar cu numeroasele oferte de încărcare BMW, disponibile pentru ambele sisteme de propulsie, precum şi o privire de ansamblu asupra aspectelor importante privind electromobilitatea BMW, care deja te aşteaptă în viitorul apropiat.

MODELE INTEGRAL ELECTRICE

Conceptul electromobilităţii BMW reprezintă sistemele de propulsie inovatoare şi o nouă înţelegere a mobilităţii premium. Descoperă modelele electrice inovatoare care combină dinamica impresionantă cu plăcerea pură de a conduce, fără grija emisiilor de noxe.

MODELE PLUG-IN HYBRID

Datorită tehnologiilor ultra moderne de propulsie şi a bateriilor litiu-ion performante şi extrem de eficiente, modelele plug-in hybrid combină ceea ce este mai bun din ambele lumi: motorul cu ardere internă şi sistemul de propulsie electric – în acelaşi timp, impresionând prin nivelul extrem de ridicat de eficienţă şi cuplul uimitor.

ÎNCĂRCAREA MODELELOR INTEGRAL ELECTRICE ŞI PLUG-IN HYBRID

Cuplează şi încarcă – atât de uşor poate să fie. Mai ales dacă alegi opţiunea potrivită de încărcare. De aceea, vei găsi aici toate informaţiile necesare pentru încărcarea modelului tău electric sau plug-in hybrid. În plus, ai disponibile şi alte produse şi servicii pentru încărcarea automobilelor BMW, care vor facilita procesul de încărcare al modelului tău electric sau plug-in hybrid, atât pentru uzul zilnic cât şi pentru călătoriile mai lungi.

AUTONOMIA MODELELOR NOASTRE INTEGRAL ELECTRICE ŞI PLUG-IN HYBRID

Dacă ai în plan o călătorie mai lungă sau doreşti să foloseşti modelul tău electric în rutina zilnică, ar fi mai avantajos dacă ai cunoaşte opţiunile de autonomie şi încărcare pentru automobilul tău. Aici poţi obţine toate informaţiile relevante despre autonomia modelului tău electric sau plug-in hybrid, precum şi oportunităţile disponibile la domiciliu, la locul de muncă şi în timp ce călătoreşti, oferite de diversele opţiuni de încărcare.

Cu fiecare zi ce trece, BMW se dedică viitorului mobilităţii. Datorită serviciilor digitale inovatoare precum sistemul „eDrive Zones” şi sistemul de punctaj „BMW Points”, care vor fi disponibile din 2020, putem lucra îndeaproape să creăm trasee inovatoare. În acest fel, obţinem şi mai mult din fiecare metru al călătoriei tale eficiente.

„BMW eDRIVE ZONES” ŞI „BMW POINTS”

Din ce în ce mai multe oraşe introduc aşa numitele zone protejate ecologic. Pentru a promova pe cât posibil călătoriile fără emisii de noxe prin aceste zone, am conceput sistemul „BMW eDrive Zones”. În viitor, modelul tău BMW plug-in hybrid* va recunoaşte automat intrarea într-o zonă protejată ecologic şi va trece automat la condusul integral electric, fără emisii de noxe. În timpul călătoriilor cu sistemul de navigaţie activ, automobilul tău BMW va pregăti bateria în anticiparea intrării în perimetrului protejat, iar dacă este necesar, va recomanda o staţie de reîncărcare în zona în care te afli. Un avantaj al călătoriei prin zonele eDrive este că vei putea strânge o cantitate dublă de puncte digitale pentru fiecare kilometru condus în mod integral electric, datorită sistemului de punctaj „BMW Points”. Poţi converti aceste puncte mai târziu în premii utile, precum minute de încărcare gratis la staţiile de încărcare publice.

SURSA: BMW.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii