Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Modele legendare Cartier la București

Cartier1.jpg
Cartier, legenda haute horlogerie si, mai ales, haute joaillerie a făcut o surpriză foarte plăcută publicului român și a adus la București o colecție impresionantă de modele care nu se află în oferta de pe piața românească.

Cu această ocazie, retailerul Helvetansa a organizat o serată de prezentare a ceasurilor, în cadrul căreia s-au și vândut cinci piese.

Piesele prezente, pentru (prea) puțină vreme la București, au inclus modele reprezentative din toate colecțiile haute horlogerie ale brandului – Ballon Bleu (best-sellerul ultimilor ani), Tank (colecție lansată în 1919), Calibre de Cartier  – colecție care reinterpretează forma rotundă a ceasului. Cu linii puternice și o carcasă robustă, Calibre de Cartier a fost lansat în 2010, iar 3 ani mai târziu, la Salonul Internațional de Orologerie de Lux, apare înzestrat și cu un echipament cronograf. Au atras atenția și modele din colecția Santos – un omagiu pilotului brazilian Alberto Santos Dumont, Rotonde de Cartier – cele mai complicate și sofisticate mecanisme: cronograf central, tourbillon sau astroregulator.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii