Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Auto |
|

Model electric Dacia Spring a primit deja peste 15.000 de comenzi

Vânzările de automobile marca Dacia au crescut cu 24,5%, graţie noului Sandero care a fost cel mai bine vândut model de pe piaţa de retail din Europa, iar Dacia Spring, automobilul electric accesibil, a demarat în forţă cu peste 15.000 de comenzi.
dacia spring

Grupul auto francez Renault a raportat vineri o creştere de 18,7% a vânzărilor în primul semestru al acestui an, în timp ce vânzările de automobile marca Dacia au crescut cu 24,5% până la 262.814 unităţi, transmite Reuters.

„Dacia Spring, automobilul electric accesibil, a demarat în forţă, cu peste 15.000 de comenzi plasate deja pentru livrare în toamnă. Dacia continuă cu reînnoirea întregii sale flote: după noul Sandero şi Logan la finele lui 2020, noul Duster a fost dezvăluit în luna iunie 2021 iar marca va prezenta un nou model de familie cu 7 locuri la salonul auto de la München din luna septembrie”, a informat grupul auto francez.

Compania Dacia a fost preluată de Renault în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucător de notorietate pe piaţa auto europeană.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii