Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Mobile Distribution deschide un nou canal de vânzări

smartphone-with-apps-thumb19122977.jpg
Mobile Distribution, cel mai important distribuitor naţional de produse prepaid din România, lansează platforma www.incarca.ro, care va permite încărcarea electronică de cartele preplătite direct pe site. Începând tot cu această dată, divizia de Vânzări încărcare electronică a companiei îşi va continua activitatea sub numele de încarcă.ro.

Pe parcursul întregii activităţi desfăşurate în domeniul comercializării cartelelor de încărcare electronică, Mobile Distribution a însumat peste 10.000 de clienţi, iar volumul vânzărilor din ultimii 5 ani s-a ridicat la peste 270 de milioane de euro, potrivit companiei.

„Pentru a atrage şi clienţii din mediul online lansăm această platformă care reprezintă o modalitate rapidă, promptă şi confortabilă de încărcare electronică. Planurile noastre de viitor se vor concentra în a deveni un jucător important şi pe piaţa încărcărilor online”, a declarat Nicoleta Voicu – manager departamentul de încărcare din cadrul Mobile Distribution.

Platforma online www.incarca.ro va permite încărcarea cartelelor prepaid cu orice valoare dorită pentru serviciile celor mai mari trei operatori locali de telefonie mobilă: Orange, Vodafone şi Cosmote. Utilizatorii platformei vor putea plăti prin card contravaloarea serviciului de încărcare, această  modalitate de plată fiind disponibilă non-stop, alimentarea cartelei realizându-se în timp real.

Prin divizia încarcă.ro, Mobile Distribution va continua şi relaţiile cu clienţii tradiţionali de servicii de încărcare electronică, prin distribuirea de terminale speciale de încărcare – POS-uri. Prin intermediul acestora, furnizorii specializaţi vor putea livra servicii de încărcare într-un timp redus, fără a mai fi nevoiţi să achiziţioneze stocuri de cartele fizice prepaid.

„Introducerea terminalelor implică o serie de avantaje pe care ne propunem să le prezentăm şi partenerilor noştri care livrează servicii de încărcare electronică. Unul dintre cele mai importante avantaje îl reprezintă deblocarea lichidităţilor, deoarece aceştia nu mai sunt nevoiţi să achiziţioneze şi să investească bani în cartele fizice prepaid. În plus, pregătim un sistem atractiv de plăţi si discounturi”, a adăugat Nicoleta Voicu.

Mobile Distribution a dezvoltat activitatea de distribuţie a cartelelor prepaid începând cu anul 2005, iar în scurt timp, compania a devenit cel mai important furnizor la nivel naţional în domeniul distribuţiei produselor prepaid ale tuturor operatorilor de telefonie mobilă.

Compania este lider pe piaţa produselor prepaid estimând o creştere a numărului de clienţi activi cu 40% în următorul an, iar oferta Mobile Distribution de produse şi servicii se diferenţiază prin diversitate, actualitate şi preţuri fundamentate corect, care vin în sprijinul satisfacerii nevoilor şi aşteptărilor tot mai variate ale clienţilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii