Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Misterul noului ceas Louis Vuitton

198 de piese, 17 pietre prețioase, curea din piele de crocodil, rezistență până la 50 de metri adâncime, un mister și o surpriză, traduse în „Tambour Moon Mystérieuse Flying Tourbillon”, cu alte cuvinte cea mai nouă creație Louis Vuitton, în materie de orologerie.
Lens Position: 2985

Misterul

După cum îi spune și numele, Tambour Moon Mystérieuse Flying Tourbillon este învelit într-o notă de mister, datorită mecanismului care creează o iluzie optică: linia verticală pe care sunt amplasate toate funcțiile și elementele estetice pare să plutească. Acest misterious movemevent a fost dezvoltat în secolul XIX și a fost posibil grație unui mecanism inteligent care folosea, pe atunci, discuri de cristal, între timp acestea au fost transformate în cristal safir.

Surpriza

Dincolo de elementele care îl compun: calibru LV 110, carcasă din platină, diametru de 45 de mm, putere de rezervă de 8 zile, noul Tambour Louis Vuitton adaugă în pachet și o surpriză. Dezvoltat și creat de către La Fabrique du Temps Louis Vuitton, ceasul poate fi personalizat cu inițialele clientului, care pot fi gravate pe spatele tourbillon-ului.

CITEȘTE ȘI Salonul de la Geneva – Anul realismului

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii