Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Miruna Macsoda este noul Managing Director al agenției Rusu+Borțun Cyber Growers

Miruna Macsoda preia conducerea agenției de digital Rusu+Bortun Cyber Growers din postura de Managing Director. Ea are peste 11 ani de experiență în industria de marcomm din România, printre care în agenții precum Mercury360, FCB și DDB.
 aboneaza-te
POZA MIRUNA_IMG_7259 land

Miruna Macsoda este parte din echipa Rusu+Borțun încă din 2017 odată cu funcția de Digital Account Director & Strategic Planner, iar din iulie 2017 a fost promovată Client Service Director, poziție din care a coordonat integrat toate proiectele de comunicare ale Rusu+Borțun.

“Unul dintre motivele pentru care am ales digitalul este faptul că se bazează pe cifre, este foarte ușor măsurabil și controlabil. Prin urmare, performanța este în strânsă legatură cu reputația. Între organic și paid, noi suntem aceia care trebuie să genereze mult organic, iar asta cere focus, cantitate și calitate,” a declarat Miruna Macsoda.

TOPUL AGENȚIILOR DE PUBLICITATE DIGITALĂ – ANUL 2018

În ultimul an, din portofoliul Rusu+Borțun Cyber Growers fac parte clienți precum Genesis Development, Bittnet Group (Equatorial, Bittnet Training, Dendrio), Cris-Tim Group (Matache Măcelaru, Cris-Tim) Alexandrion Group, Alexander Hughes, ING Group România (ING Tech, ING Bank), Avia Motors, Trutzi, Apollo111, Orange, Orotoro, Mandy Foods, Anna Cori, Biroul de Turism al Austriei, Bursa Binelui BCR, AMb Group (Liliac Winery), Planteea, aplicația ON Pharma, KM Trust.

MIHAI GHYKA – PRIMUL AN DE MARKETING

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii