FacebookTwitterLinkedIn

Miroslav Majoros, CEO Telekom România: „Noi, la Telekom, punem siguranţa angajaţilor noştri pe primul loc. De aceea am implementat alternativa muncii de acasă pentru toţi cei al căror loc de muncă îl permite. Iar pentru cei a căror prezenţă în linia întâi a operaţiunilor este absolut necesară, asigurăm echipament de siguranţă, dezinfectant şi informaţii”.

Al doilea obiectiv al echipei Telekom România este stabilitatea reţelei şi „pentru aceasta noi monitorizăm perfomanţa reţelei, îi asigurăm continuitatea şi prioritizăm activităţile pentru a securiza operaţiunile în condiţiile creşterii abrupte şi schimbării cererii. Facem tot posibilul pentru a susţine nevoile de comunicare şi conectivitate în creştere ale clienţilor, într-un mediu complet securizat şi fără sincope.”

„Nu în ultimul rând, noi cei de la Telekom România, suntem conştienţi de rolul nostru strategic în sistemul critic de comunicaţii al ţării, şi acţionăm cu responsabilitate sporită şi prudenţă în toate situaţiile, pentru a ne păstra abilitatea de a oferi servicii atât societăţii, cât şi autorităţilor”, se precizează, printre altele, în scrisoarea deschisă a lui Miroslav Majoros.