Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Miroslav Majoroš rămâne CEO Telekom România pentru încă un an

Grupul de companii Telekom Romania a anunțat la 2 decembrie prelungirea cu un an a mandatului lui Miroslav Majoroš (foto) în poziția de CEO, începând cu data de 1 ianuarie 2020, informează Media Expres. Miroslav Majoroš a fost numit în poziția de CEO al Telekom Romania la 1 ianuarie 2016.
 aboneaza-te
Miroslav Majoros_ Telekom

Michael Tsamaz, Președinte și CEO, OTE Group și Președinte al Consiliului de Administrație al Telekom Romania Communications S.A., a declarat: „Rezultatele companiei demonstrează că Miroslav și echipa sa de management conduc Telekom Romania în direcția corespunzătoare. Telekom Romania va continua procesul de transformare în beneficiul clienților, angajaților și acționarilor companiei”.

Pentru a ține pasul cu evoluția pieței, Telekom Romania va continua implementarea strategiei, generând servicii accesibile și relevante, portofoliu și operațiuni simplificate și procese digitale.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Brandul Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate, notează Media Expres. Compania română este deținută în proporție de 46% de statul român, prin Ministerul Comunicațiilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii