Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Exclusiv |
|

Miron Mitrea a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu executare

Miron Mitrea a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită, iar Irina Jianu a primit o pedeapsă de cinci luni de închisoare cu executare, pentru dare de mită, în dosarul privind lucrările de renovare făcute la casa mamei fostului deputat PSD, informează Mediafax.
miron-mitrea

Miron Mitrea s-a predat, vineri după-amiază, la Poliţia Judeţeană Constanţa. El s-a predat la IPJ Constanţa, după ce, în data de 9 februarie a.c., acesta şi-a schimbat domiciliul în judeţul Constanţa.

Completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, format din preşedintele Mihai Ionuţ Matei, Rodica Cosma, Mariana Ghena, Anca Mădălina Alexandrescu şi Ştefan Pistol, a decis să confişte de la fostul deputat PSD Miron Mitrea suma de 327.928 de lei.

Instanţa a menţinut celelalte dispoziţii ale sentinţei din 15 octombrie 2014, dată de un complet de trei judecători de la ICCJ.

Decizia de vineri a instanţei supreme este definitivă, Miron Mitrea şi Irina Paula Jianu, fost şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, urmând să fie încarceraţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii