FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Lucrez într-un domeniu care nu ia vacanță, chiar dacă suntem în mijlocul verii. Iar acum, mai mult ca în alți ani, interesul pentru spațiile de birouri este în creștere după perioada de pandemie. Nu putem aprecia care va fi evoluția pandemiei în a doua parte a anului, dar în această perioadă companiile sunt optimiste și se preocupă de revenirea în siguranță a angajaților la birou.

Certitudini și predictibilitate

Personal, eu sunt de acord că există o lipsă a certitudinii în ceea ce privește viitorul modelului hibrid de lucru. Dar, avem și repere clare în acest domeniu. Putem spune acum că toate companiile trebuie să aibă un sediu. Ce fel de sediu, cu ce funcții, cât de mare, etc., rămâne la latitudinea fiecărei strategii în parte. De asemenea, zona centrală a Bucureștiului și-a păstrat forța de atracție, este în continuare cea mai plăcută de către angajați și cea mai căutată datorită accesului facil. Bineînțeles, pe noi ne bucură ambele concluzii deoarece avem două clădiri de birouri, foarte aproape de Piața Victoriei, mă refer la Crystal Tower și Metropolis Center.

Îngrijorări

Nu există motive evidente de îngrijorare, vedem că avem acum mai mult o piață a chiriașilor decât una a proprietarilor, dar acest aspect este o provocare pentru întreaga industrie, nu doar pentru noi.

Planuri de business

Focusul nostru este acum să avem un grad cât mai mare de închiriere pentru cele două clădiri pe care le deținem. Avem acum discuții cât se poate de serioase cu mai mulți potențiali clienți și sperăm să închidem cât mai multe deal-uri pe care apoi să le anunțăm public.

Vacanță în țară sau străinătate

În luna iunie am fost plecată o săptămână în Grecia pentru a participa la nunta prietenei mele cele mai bune. Luna iulie, în schimb, pentru noi acum este foarte aglomerată, așa ca voi mai pleca doar un weekend prelungit, tot în Grecia.